1 op 1 training

Een training van een RedZebra is altijd maatwerk. We nemen jouw situatie als casus. Dat betekent dat we gestructureerd werken en tegelijkertijd meebewegen met wat er speelt. Onze trainingen zijn meestal onderdeel van een organisatieveranderingstraject. Daarnaast bieden we de trainingen Persoonlijk Leiderschap en Relationele Intelligentie aan.

Training Persoonlijk Leiderschap

Welke factoren, patronen en dynamieken hebben jou gemaakt tot wie je bent? Hoe wil je vanuit hier verder? Waarvoor wil en kan je verantwoordelijkheid nemen?

De training Persoonlijk Leiderschap is een intensieve training met meerdere deelnemers, waarin bewustwording centraal staat. Het doel van de training is om jou daadkrachtig in de wereld te zetten en het voortouw te nemen in jouw leven. Passend bij wie je bent én bij wie jij wilt worden.

Door reflectie, gesprekken en wijsheid van de andere deelnemers, ontwikkel je:

  • Inzicht in jouw speelruimte – de ruimte tussen wie je bent, de context waarin je opereert, wat je kan en de middelen die je kunt gebruiken. En natuurlijk ook het systeem waar je onderdeel van bent;
  • Jouw inspirerende en krachtige verhaal over jouw persoonlijke visie, doelen en waarden;
  • Inzicht in beperkende overtuigingen en hoe je deze kunt omzetten;
  • Persoonlijke motivatie om inzichten om te zetten in acties.

Persoonlijk Leiderschap

  • Een programma van 2,5 dag inclusief overnachting.

Heb jij behoefte aan dieper inzicht in jezelf en wil je je intensief verder ontwikkelen?

We informeren je graag.

Neem contact op

Training Relationele Intelligentie

In de training Relationele Intelligentie ontwikkel je het vermogen goede werkrelaties op te bouwen. De kwaliteit van werkrelaties bepalen het succes op lange termijn.

Sterke en betekenisvolle relaties helpen je om effectief te navigeren in de snel veranderende wereld van vandaag. Maar waar heb je dat eigenlijk geleerd, goede relaties bouwen? Zodra je in een team komt, is het van belang om de kwaliteit van jouw werkrelaties te vergroten. Hoe liggen de relaties eigenlijk? Welke spanningen ervaar je? Hoe zet je die spanning in?

De RedZebra’s leren je in deze training waardevolle inzichten in jouw manier van beïnvloeden van de teamrelaties. Ook word je je bewust van de onderliggende relationele teamdynamiek en hoe je deze kunt beïnvloeden. Waarom werk je met de een waan-zinnig goed en blijft het met de ander hard werken? Waarom is de sfeer altijd zo cynisch en ‘doet’ niemand er wat aan? Je ontwikkelt inzichten én krijgt handvatten om de werkrelaties direct te verbeteren.

Rationele Intelligentie

  • 3 bijeenkomsten van een dag
  • Doorlooptijd 4 maanden


Wil je jouw werkrelaties kunnen beïnvloeden en daarmee verbeteren?

Schrijf je in voor de training Relationele Intelligentie.

Neem contact op