Wat doet de RedZebra Group?

De RedZebra’s nemen jouw team als uitgangspunt. Al onze ontwikkeltrajecten worden op maat gemaakt. We benaderen de teamrelaties vanuit de bestaande of veranderende organisatiestructuur. En we zorgen dat structuur en relaties zo op elkaar worden afgesteld, dat er ruimte ontstaat voor Waan Zinnig Samen Werken!

Een herkenbaar dilemma: jij bent overtuigd van een bepaalde koers, maar je voelt dat je team er anders over denkt. Dat wringt. Dagelijks krijgen we te maken met spanning tussen dat wat jij vindt en voelt, en het team met al zijn dynamieken. De RedZebra’s ondersteunen je om die spanning te gebruiken en om te zetten naar positieve resultaten voor jou én de organisatie.

Individu en systeem
Als individu kies je je eigen weg op basis van jouw overtuigingen, binnen het systeem waarin jij werkt en leeft. Je bent onlosmakelijk met anderen en het systeem verbonden. En daar ontstaat geregeld spanning. De kunst is om de spanning creatief te gebruiken, zodat het tot iets positiefs leidt: Waan Zinnig Samen Werken!

Van spanning naar bijzondere prestaties

Misschien kom je zelf al op mooie voorbeelden van hoe spanning leidde tot bijzondere prestaties. Een stevig gesprek dat uitmondde in een diepgaande conversatie, waardoor je elkaar ineens écht begreep. Een flinke tegenslag die er juist voor zorgde dat jullie de route anders aflegden en uiteindelijk een topprestatie behaalden. Ineens viel alles op z’n plek. Dat is wat wij ‘magie’ noemen.

All magic has a structure, but structure is not the magic

Magie ontstaat als er synergie is tussen de organisatiestructuur en de mensen die de organisatie vormen. In de praktijk zien we dat deze twee componenten vaak gescheiden worden. Er wordt geïnvesteerd in mensen (leiderschap, training, coaching) óf in de organisatiestructuur (functies, rollen, overlegstructuren, en ga zo maar door). Er is zelden een geïntegreerde aanpak. En dat is juist nodig om tot die magische momenten te komen, waarop je samen boven alles uitstijgt. Dát is Waan Zinnig Samen Werken!

1 op 1 trajecten

Behoefte aan persoonlijke begeleiding? We hebben verschillende 1 op 1 trajecten, gericht op je eigen (on)mogelijkheden, de regie krijgen op je toekomst en de kwaliteit van werkrelaties.

Hieronder vind je een overzicht en een korte beschrijving. Uiteraard kun je vrijblijvend bij ons terecht voor meer informatie.

1 op 1 coaching 1 op 1 supervisie 1 op 1 training

Teamtrajecten

Hoe kom je als team tot betere besluitvorming en betere onderlinge relaties? In de teamtrajecten draait het om jouw dagelijkse praktijk. Dat betekent dat we on the job de dynamieken in je team omvormen. Ook kunnen we meekijken met jouw organisatiebesturing en daarin helpen om efficiënter samen te werken.

Teamtraining Teamcoaching Organisatiebesturing

Laat je inspireren

Ben je nieuwsgierig naar deze trainingen en wil je meer weten of je aanmelden?