Maarten & zijn werkwijze

“De zin van mijn werk is mensen makkelijker laten leven. Dat de worstelingen die je had of de obstakels in jouw team weg zijn. Dat klinkt heel groots, maar het gaat juist om veel kleine stappen zetten. Je kunt van 1 meter verspringen, 1.30 meter maken. En vervolgens 2 of 3 meter bereiken. Ik heb dat gezien bij individuen en bij teams. Het kan, daar ben ik van overtuigd.

‘Onder ogen komen’

Hoe? Ik laat je bewust worden van wie je bent, wat je doet en het effect daarvan op je team en omgeving. En daarvóór pakken we de ‘waan’ aan: dat wat je in de weg staat. Onderhuidse spanningen, ruzie of ander ongemak. Kom het onder ogen en maak keuzes om de zin weer terug te krijgen.

Soms is het confronterend en komen er emoties los. Ik geef je die ruimte, om te voelen. Alleen zo komen we tot een gelijkwaardig gesprek, want hoofd en hart moeten samenkomen. Ik doe dat vanuit een sterke strategische visie met hands-on ervaring, opgedaan in een wereldwijde context. Met jouw achtergrond en speelruimte als vertrekpunt.

‘Fundamenteel anders verder, vraagt durf’’

Keuzes maken en doen, vragen om offers én durf. Ik loop met jullie mee – soms letterlijk tijdens een wandeling – en samen ontrafelen wat er speelt. Waar nodig drukken we op de resetknop. Echt fundamenteel anders verder. Dat vraagt durf. Ik zie de grote lijnen en de onzichtbare draadjes, dat is mijn kracht. Zo hoop ik met nog veel mensen verder te surfen. ”